Необходими продукти:
- 1 кг. картофи
- 1 гл. лук
- 300 гр. сирене
- 300 гр. колбас по избор
- 5-6 с.л. прясно мляко
- кашкавал за поръсване
- сол, черен пипер, чубрица
Картофите се обелват и сваряват. Прибавя се прясното мляко и се намачват. Главата лук се нарязва на дребно и се запържва до златисто. Натрошеното сирене и нарязания колбас се прибавят към картофите. Добавя се и лука. Всичко се разбърква добре. Овкусява се с предпочитаните подправки. Запича се в предварително загрята фурна за около 20 мин. Поръсва се с настъргания кашкавал и се връща във фурната за още 5 -10 мин.
Ако рецептата ви е допаднала, ще се радвам да споделите впечатленията си! Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар